SCHILFERVRIJE HUID

Onze lievelings behandelingen voor jouw droge huid met schilfers

Treatment


"In een treatment gaan we de huid op en top herstellen. We reinigen de huid mild, doen een enzymatische peeling, herstellen het vocht, sluizen werkstoffen in gebruiken rood licht om de huid beter te laten genezen. Kortom onze treatment helpt je van je schilfers af."


Omnilux

behandeling

"De werking van rood licht is geweldig om als losse behandeling in te zetten voor aanmaak van collageen maar vooral als kers op de taart na bijvoorbeeld een bindweefsel-massage, peeling of venus freeze behandeling."Ultra geluid

behandeling

"Ultra geluid is een aparaat waarmee we de huid kunnen herstellen en kalmeren maar ook waarmee we werkstoffen diep in de huid kunnen insluizen. Het helpt je jouw huid te herstellen bij droogte, schilfers en eczeem."pascaud Marmatrix

behandeling

"Het marmatrix masker is een marine collageen vliesmasker van de allerhoogste kwaliteit. Heb je een huid die schilferig is, wellicht rood, ruw en gewoon onconfortabel aanvoelt, is een treatment met Pascaud marmatrix masker onze topper!"

Onze top producten voor jouw schilfervrije huid

Cellics Cell Elixer & Cell Omega

"Twee unieke meest hoogwaardige cel vitatiteits supplementen die ik zelf heb ontwikkeld samen met twee collega's omdat wij zagen dat we de huid van binnen super goed kunnen herstellen."


ZO Daily Power Defence


"De mooiste antioxidanten creme die de huid herstelt zonder vetten maar met heel veel ingredienten die de huid diep zelf laten genezen en opbouwen.


hannah First Aid


" De naam zegt het al. Eerste hulp! Wil je snel resultaat bij een geinriteerde en schilferige huid? De first aid is gemaakt voor een rode, schilferige maar ook bestraalde huid. Alle ingredienten zorgen voor snel een direct zichtbaar resultaat."

Ben je nog niet helemaal overtuigd maar wil je graag een gratis behandel advies afspraak maken! Dat kan!