De collageenscan maakt verbetering zichtbaar
 Iedereen die het gebruikt ziet zelf verbetering
Huidverbetering in een shake in de ochtend.

CELLICS CELL ELIXER 

Vraag een gratis sample aan of kom langs voor een gratis collageen scan

100 % VEILIG


Bevat 6 gram viscollageen

Bevat 26 natuurlijk opneembare ingredienten

Werkt op cell niveau

Is het hoogst gedoseerde collageensuplement in Nederland

Zit in een gemakkelijk inneembaar ochtend elixer

CELLICS natural skin architecture

Facelift niet nodig

Op huidverslapping en rimpels zit niemand te wachten en dat is een van de vele dingen waar CELLICS je voor behoedt. Hoe CELLICS je weer aan een stevige huid en vitale cellen helpt? 

Heel simpel: Iedere dag een schepje Cellics in the mix met water, sap of je favorite shake en klaar. Het liefst direct ’s ochtends voor je ontbijt zodat jij er de hele dag niet meer aan hoeft te denken. Hoe dat echt kan helpen is door de bizar goede dosering van maar liefst 26 ingrediënten geformuleerd door 3 huid- en vitaliteit specialisten waaronder ikzelf  Wij zijn net als jou, zagen ook dat onze huid verouderde maar hadden de inzichten en kennis  jou super blij te maken met een easy tasty echt werkend anti aging product. Ben jij klaar voor je vitalere, strakkere, gezonder jij?

Wat CELLICS gebruikers zeggen

"Ik liet in het instituut een huid collageen scan doen en hoorde van Suzan dat mijn collageen nog kon verbeteren. Ik gebruik nu 2 maanden het cell elixer en de cell omega en mijn scan was al 15 punten hoger. Die verbetering hoopte ik. Ik ben benieuwd naar de volgende scan."

Inge

"Geen 5 potten pillen meer in mijn lade maar het super hippe, stoere chique CELLICS op mijn aanrecht. Ik wil het beste voor mijn huid en mijn cellen."

Karlijn

"De smaak is top. Ik gebruikte voorheen een ander huidspecifiek merk supletie maar die smaakte veel te zoet en muf. Dit is super en heeft geen nasmaak."

Jean-Pierre

Wat CELLICS uniek maakt

Meer als alleen voor de huid

In ieder potje vitaminen zit wellicht een stukje cel vitaliteit of gezondheid. Je kocht er vast wel eens een paar. Vit D, magmesium, Vitamine C 1000, iets voor je darmen, je gewrichten maar CELLICS bevat naast al de nodige vitaminen ook bizar veel huidspecifieke elementen met als basis maar liefst 6 gram viscollageen. Dit geeft je huid volume en stevigheid maar daarnaast werkt het ondersteunend voor je darmen, bloedvaten, gewrichten, spieren, haren en nagels.


Het is heel compact en makkelijk in gebruik

Geen 5 potten meer in je kast met elk een vitamine, mineraal of anti oxidant waardoor je wel 10 pillen per dag moest innemen. CELLICS zit boordevol met  vis collageen, bouwstoffen, vitaminen, mineralen, en sporen elementen,  immunoglobulines,  en giga veel anti oxidanten om jouw cellen te beschermen. 


Het is ontstaan vanuit 3 keer 20 jaar ervaring in huidverjonging

Wat zouden we maken als we het beste voor gezondheid, vitaliteit en anti aging zouden ontwikkelen?

Dat was de vraag die wij (huid freaks met ieder 20 jaar vakervaring) ons afvroegen. Geen creme of serum maar een suplement want daarvan zagen wij de laatste jaren pas echt resultaat mee. Na lang denken, formuleren, ontwerpen en proeven is het klaar. CELLICS, omdat het voor jouw CELLen is en omdat ICS onze initialen zijn. Natural skin arcitecture omdat het voor jouw huid is en je cellen weer opnieuw op gaat bouwen.


Liefs Suzan en Isabelle


Collageenscan maakt de verbetering aantoonbaar

"We wilden niet alleen het allerbeste supplement ontwikkelen, we wilde ook dat we de verbetering zou  kunnen aantonen. Met deze unieke collageenscan kunnen we inzicht krijgen hoe de barriere in de huid gaat verbeteren, meer aanmaak komt van nieuw collageen en de dichtheid van het bestaande collageen gaat verbeteren. Op de afbeelding zie je links de verbetering al na 6 weken. Dat krijg je met een creme niet voor elkaar. 


Overtuigd? maak vandaag nog een afspraak voor een CELLICS advies

"Ik wist niet meer dat mijn darmen ook nog gezond konden functioneren. zelfs na twee weken gebruik van het cell elixer."

Ezra

"Mijn collageen scan score gaf 37 maar is in een maand tijd al naar 53. Hoe leuk. Ik voel aan mijn huid al meer volume."

Lieke

"Wat gaaf dat Suzan zelf Cellics heeft ontwikkeld. Dit is echt heel goed!"

Ingrid