arrow_drop_up arrow_drop_down

Laat een kijkje nemen IN je huidlagen

met onze unieke collageen huidscan

Onze unieke Collageen Scan

Wil jij de belangrijkste inzichten in je huid weten?

Gratis scan voor onze klanten

"Omdat wij jouw heel belangrijk inzicht willen geven."


Leerzaam


"Omdat wij je heel veel gaan leren over jouw huid!"


Heel belangrijk


"Omdat je scan de basis is voor je persoonlijke advies in producten en behandelingen"

De collageenscan als basis voor 

huidverbetering en anti aging.

Hoe dik is mijn huid? Heb ik erfelijk gezien een stevige of slappere huid? Zit er nog veel collageen in mijn huid? Allemaal vragen die mij dagelijks worden gesteld en waar ik heel makkelijk antwoord op kan geven wanneer ik de collageen huidscan gebruik. Maar ik zie er nog veel meer mee. Wist je namelijk dat ik aan je scan kan zien of het goed gaat met je darmen of dat je bescherming niet goed is in je huid of de mate van zonschade in de huid? 

Ergleerzaam, interessant maar ook handig dus om als eerste een collageenscan te laten maken. Na aanleiding van je scan ontvang je van mij een advies in gezonde voeding voor jouw huid, advies voor suppletie van Cellics, en je skincare en behandeladvies.


Naast mijn oren, mijn ogen en mijn handen de beste hulp om jou heel blij te kunnen maken met jouw gezonde, stralende huid!


Deel je aanbod op in enkele speerpunten

Wat meten we nu eigenlijk met de collageenscan?

Ik heb met allerlei huidmeetapparatuur gewerkt in de afgelopen 20 jaar maar ben echt heel blij met de collageenscan. Na 20 jaar ervaring zie ik namelijk heel veel op de huid wat ik niet hoeft te meten zoals pigmentvlekjes, roodheid, droogte, vet...maar de collageenscan kijkt een stapje verder. IN de huid. En dat is nu net niet waar ik niet kan kijken en wat erg relevante informatie is voor je advies. We meten weerstand in de huid met de ultra sone scan dus naast collageen meten we de mate van bescherming van je huid en of je nieuw collageen aanmaakt. Ook meten we de dichtheid van het collageen en of de kwaliteit goed is. Heel veel inzichten dus die jouw verder helpen naar een mooie gezonde stralende huid! Zal ik je binnenkort inzicht geven IN JOUW huid?


Wat is collageen in de huid?

Collageen  is het belangrijkste wapen in huidveroudering, elasticiteit maar ook in algemende gezondheid.  Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid en kwaliteit van het collageen af en  veroudert je lichaam sneller.

De collageenmeting geeft je inzicht in de hoeveelheid en kwaliteit van het collageen in je huid zodat je weet of je snel veroudert of niet

Benieuwd naar jouw collageen? 


Goede voorbereiding  

Heb je wel eens veel geld uitgegeven aan dure behandelkuren voor meer versteviging in je huid en zie je amper of geen resultaat?

Het kan best zijn dat je weinig  collageen in je huid hebt en weer versteviging in je huid krijgen kan dan helemaal niet! Eerst moet er collageen aanwezig zijn voordat je er iets van kan maken. Klinkt dat raar of klinkt dat logisch? Wil je weten of bij jou  een kuur body contouring , bindweefselmassage, Venus Freeze, Venus Viva echt zin heeft?

Ik kan het je heel makkelijk laten zien  zodat je de volgende keer wel resultaat gaat krijgen!