Collageen Scan
arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze unieke Collageen Scan

Wil jij de belangrijkste inzichten in je huid weten?

Gratis scan voor onze klanten

"Omdat wij jouw heel belangrijk inzicht willen geven."


Leerzaam


"Omdat wij je heel veel gaan leren over jouw huid!"


Super belangrijk


"Omdat je scan de basis is voor je persoonlijke advies in producten en behandelingen"

De collageenscan als basis voor 

huidverbetering en anti aging.

Hoe dik is mijn huid? Heb ik erfelijk gezien een stevige of slappere huid? Zit er nog veel collageen in mijn huid? Allemaal vragen die mij dagelijks worden gesteld en waar ik heel makkelijk antwoord op kan geven wanneer ik de collagenoson gebruik. Maar ik zie er nog veel meer mee. Wist je namelijk dat ik aan je scan kan zien of het goed gaat met je darmen of dat je bescherming niet goed is in je huid of de mate van zonschade in de huid? 

Super leerzaam, interessant maar ook handig dus om als eerste een collageenscan te laten maken. Na aanleiding van je scan ontvang je van mij een advies in gezonde voeding voor jouw huid, advies voor suppletie van Cellics of LaVieSage, en je skincare en behandeladvies.


Naast mijn oren, mijn ogen en mijn handen het fijnstste hulpje dus om jou heel blij te kunnen maken met jouw gezonde, stralende huid!


Door de bevindingen van de scan, de latere adviezen en behandelingen kan ik zeggen dat ik bijna kan huid toveren...

"Ik was best sceptisch toen ik na aanleiding van de scan collageen in ben gaan nemen voor vermindering van rimpels maar na 3 maanden zag ik duidelijkresultaat en toonde de scan aan dat er een mooie verbetering was met de eerste scan. Zelfs zonder andere behandelingen of producten."Some person - Company BV

"Ik had altijd een hele droge huid met schilfers en daar wilde ik vanaf! Suzan adviseerde mij omega 3 in te nemen. Ik was niet zo'n pillenslikker maar door het inzicht wat ik kreeg door de collageenscan ben ik het in gaan nemen. Mijn huid is nu inderdaad veel minder schilferig en droog en mijn laatste scan veeel beter!"Some person - Company BV

" Ik gebruik al jaren De Boost & Lift van LaVieSage. Het hoogst gedoseerde collageensuplement. Dit omdat ik echt heel veel rimpels had. De collageenscan laat duidelijk de verbetering zien in mijn huid en dat vind ik een mooi bewijs. Naast dat ik liever mijn pot creme zou laten staan in plaats van mijn Boost & Lift want ik heb nu minder rimpels als jaren geleden."

Some person - Company BV

Deel je aanbod op in enkele speerpunten

Wat meten we nu eigenlijk met de collageenscan?

Ik heb met allerlei huidmeetapparatuur gewerkt in de afgelopen 20 jaar maar ben echt heel blij met de collageenscan. Na 20 jaar ervaring zie ik namelijk heel veel op de huid wat ik niet hoeft te meten zoals pigmentvlekjes, roodheid, droogte, vet...maar de collageenscan kijkt een stapje verder. IN de huid. En dat is nu niet waar ik niet kan kijken en wat super relevante informatie is voor je advies. We meten weerstand in de huid met de ultra sone scan dus naast collageen meten we de mate van bescherming van je huid en of je nieuw collageen aanmaakt. Ook meten we de dichtheid van het collageen en of de kwaliteit goed is. Heel veel inzichten dus die jouw verder helpen naar een mooie gezonde stralende huid! Zal ik je binnenkort inzicht geven IN JOUW huid?


Wat is collageen in de huid?

Collageen  is het belangrijkste wapen in huidveroudering, elasticiteit maar ook in algemende gezondheid.  Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid en kwaliteit van het collageen af en  veroudert je lichaam sneller.

De collageenmeting geeft je inzicht in de hoeveelheid en kwaliteit van het collageen in je huid zodat je weet of je snel veroudert of niet

Benieuwd naar jouw collageen? 


Goede voorbereiding 

is het halve werk 

Heb je wel eens veel geld uitgegeven aan dure behandelkuren voor meer versteviging in je huid en zie je amper of geen resultaat?

Het kan best zijn dat je weinig  collageen in je huid hebt en weer versteviging in je huid krijgen kan dan helemaal niet! Eerst moet er collageen aanwezig zijn voordat je er iets van kan maken. Klinkt dat raar of klinkt dat logisch? Wil je weten of bij jou  een kuur body contouring , bindweefselmassage, Venus Freeze, Venus Viva echt zin heeft?

Ik kan het je heel makkelijk laten zien  zodat je de volgende keer wel resultaat gaat krijgen!Ben je nog niet helemaal overtuigd maar wil je wel graag een gratis collageen verbeter afspraak maken. Dat kan!

"Ik mocht van Suzan nog geen kuur Venus Freeze beginnen omdat de kwalteit van mijn collageen nog niet goed genoeg was. Ik vond dat in het begin best raar. Nu ben ik 2 jaar verder. Ik neem nog steeds extra vitamine C en de Skollagen en ben nu superblij met het resultaat van de Venus Freeze!


Some person - Company BV

"Ik had niet in de gaten dat mijn slecht werkende darmen verband hadden met mijn huidklachten. Door de scan weet ik nu hoe het zit en heb ik geleerd wat ik moet doen. Ik eet nu gezonder en mijn huidprobleem Acne is weg!"
Some person - Company BV

"Ik had een kuur microneedling gedaan bij een andere schoonheidsspecialist maar zag geen enkel resultaat. Een vriendin vertelde over de werkwijze van Suzan. Ik heb eerst een scan laten doen en gebruik nu omega 3 en de Skin Base en heb een persoonlijk huidjaarplan. Helemaal leuk en super effectief! Dat voel ik gewoon!"

Some person - Company BV