arrow_drop_up arrow_drop_down

Dermatude Meta Therapy

Voor een gladde huid, een egale huid en een fijne huidstructuur!

100% natuurlijk

De prikkel aan de huid geeft het resultaat

Award winning

Won in 2015 de prijs voor beste anti aging behandeling

de keuze van celebs

wereldwijd al 200.000 keer uitgevoerd

100% veilig

Veilige en natuurlijke behandeling

Vrijwel pijnloos, geen verdoving nodig

Vrijwel pijnloos door mini perforaties

Korte herstelperiode

Je mag na 24 uur weer make up gebruiken

Voor het hele gelaat 

Voor verfijning van structuur en aanmaak van nieuw collageen en elastine

Specifiek op rimpels of littekens

maakt nieuw collageen aan direct in de rimpel

Voor hals en decolote

Speciale tool voor hals en decolote

Eerst een prikkel...dan huidherstel

"Een gladde fijne huidstructuur is iets wat ik vaak hoor van mijn gasten om dit te verbeteren. Door een vettere huid, zonschade, roken, zien we dat de huid een grovere structuur krijgt. Zie jij dat ook bij je huid en wil je daar zichtbare verbetering in zien? 

Ik heb in 20 jaar heel veel technieken gebruikt om hier verbetering in te krijgen en ben al  jaren enthousiast over de metatherapy behandeling. Ik kan hiermee specifiek rimpels, het hele gelaat en hals en decolote me behandelen. De algehele huidconditie verbetert, de doorbloeding wordt gestimuleert, rimpels worden minder en porien worden fijner. Top!

De metatherapy zelf beloofd dat je weer een huid van een 20 jarige krijgt, dat het een facelift, fillers en botox vervangt. Vergeet het maar. Het geeft namelijk geen diepe huidversteviging zoals met de Venus Freeze maar...

Met stip de allerfijnste micro needling methode die er is! 

Wil je ook weer een gladde structuur en je huid een gezonde opdonder geven?"


"Ik had een fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen. Die is duidelijk minder zichtbaar geworden door metatherapie."


Moniek

"Lang leve metatherapie. Voor mij geen botox meer! "
Resy

"Ik stoor mij aan de rimpels op mijn voorhoofd. Suzan heeft voor mij een kuur samengesteld met metatherapy en bioskin jetting. De rimpels zijn nu na 2 behandelingen al minder diep".

Linda

De metatherapy beloofd...

"Beetje overdreven maar dit filmpje laat wel zien hoe het werkt." 


Is metatherapie iets voor jouw huid?

"Zie je je poriestrucuur? 

Heb je last van kleine of diepere lijntjes? 

Heb je een vale, slecht doorbloede huid? 

Zie je dat je huid wel een oppepper kan gebruiken?

Waarschijnlijk heb je een van mijn vragen wel met JA beantwoord.

Vanaf je 25 e levensjaar krijg je hier nu eenmaal mee te maken.  Door je natuurlijk huidverouderingsproces en externe factoren zoals stress en zon.

Omdat de metatherapy zo veelzijdig is, zet ik de behandeling vaak in en komt deze ook bijna bij iedere gast terug in zijn of haar huidjaarplan.     Wat gebeurt er in de huid tijdens een metatherapy behandeling?

"Met metatherapy maken we heel veel kleine microperforaties in de huid. Hierdoor gaat je huid zich herstellen en gaat deze collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken. Dus meer stevigheid, elasticiteit en vocht. Waauw! We kunnen werken met een 7,9, 16 of 32 punt kopje. Allemaal disposible dus heel hygienisch. Na de behandeling voor je rimpels zie je een paar dagen een klein rood lijntje. Bij de behandeling voor je hele gelaat zie je een paar uur wat roodheid. Na 24 uur mag je weer make up dragen. Wanneer we beginnen met een kuur is dit vaak 5 keer om de 2 weken.

Omdat de behandeling voor bijna iedere huid heel goed is zit deze vaak min 2 keer in een huid jaarplan. Ik combineer het vaak in een behandeling met een bindweefselmassage, ultra geluid, de omnilux lamp en of een collageenvliesmasker. De metatherapy draagt hier absoluut bij aan een huid in topconditie.

Wil je weten wat voor jouw huid het optimale plan is?"


Overtuigd? Start vandaag nog met huidverbetering!

"Ik heb een heel jaarplan laten maken. Daar zit ook 2 keer per jaar een metatherapy behandeling in omdat ik niet wil dat mijn huidstructuur grover wordt"

Saskia

"Ik laat af en toe een metatherapy behandeling doen voor gelaat en hals en decolote met een collageenvliesmasker en daarna de omnilux. Voor mij een topbehandeling!"

Helga

"Ik zag op mijn neus heel goed mijn porien. Ik had altijd een vettere huid en ben veel in de zon geweest. Ik gebruik nu de producten van dr Obagi, laat af en toe een diepere peeling doen en een metatherapy behandeling. Mijn neus is nu veel gladder".

Sonja