arrow_drop_up arrow_drop_down

GEEN PIGMENT  OF OUDERDOMSVLEKKEN

Onze lievelings behandelingen voor jouw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker of je plekjes na acne

Pigment laser

"Omdat wij willen dat jij veilig en effectief van je storende pigmentvlek op je slaap, wang, handen of zomaar ergens afkomt, werken wij met een huidtherapeute die hier met de nieuwste generatie pigmentlasers jouw huid weer egaal maakt. Binnen een tot drie behandelingen zijn ze weg."

Omnilux behandeling

" Om preventief de huid gezonder te maken en kleine vlekjes te vervagen zetten we vaak de omnilux lamp in. hel herstelt de huid en maakt de huid egaal en fris. Het mooist is het wanneer we dit in eenn kuur doen met Dermatude metatherapy voor pigmentvlekken."


Dermatude Metatherapy

"De Dermatude behandeling is een behandeling waarbij we hele kleine gaatjes maken en daar direct werkstoffen in sluizen die positief werken op pigmentvlekjes. We maken als het ware de pigmentvlek een beetje stuk waarbij de huid zelf de vlek op gaat ruimen. Leuk he."


ZO Facial Stimulating Peel

" Mijn lievelingspeeling die op alle vlakken gaat verbeteren zo ook pigmentvlekken. Een super peeling bij een zwangerschapsmasker en zonschade plekjes. Vaak in een kleine kuur van 3 behandelingen." Neoderma Kruidenpeeling

" De peeling die schuurt, schoonmaakt en de huidstructuur verfijnt. Hele mooie peeling voor pigmentvlekken na acne en slecht genezende plekjes bij acne en een onzuivere huid. Een klassieker die gewoon werkt."Venus Viva behandeling

"Wist je dat pigmentvlekken echt moeilijk zijn te behandelen? Ze zitten namelijk soms heel diep in de huid en dat wil zeggen dat het niet altijd makkelijk met een simpele behandeling helemaal weg kan krijgen. De Venus Viva komt diep in de  huid om pigment af te breken en zo jouw huid mooie egaal en fris te maken."

Onze Top producten voor jouw pigmentvlekken, je zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken en vlekjes bij acne

ZO Non-Hydroquinone Hyperpigmentation System

Vervaardigd door Zein Obagi, MD voor de behandeling van o.a. hyperpigmentatie zonder of als de behandelaar het voorschrijft met hydrochinon. Ideaal voor de behandeling van huidaandoeningen of als de behandeling met de medicatie hydrochinon is voltooid of gecontraïndiceerd of als onderhoudssysteem.ZO Obagi C- Bright


"Ik heb hem al vaak genoemd. De onbetwiste vetvrije vitamine C boost voor het oplichten van pigmentvlekken maar ook voor het voorkomen van nieuwe schade en vlekken. Wanneer je dit serum gebruikt trekt het razendsnel in en matteert het de huid en maakt glad en zacht."
ZO  Obagi Occlipse spf 50


"Voorkomen is beter dan genezen. Deze medische zonbeschermer beschermt je niet alleen tegen uva wn uvb licht maar ook tegen wit HEV licht wat je huid ook kan verouderen. Daarnaast bevat het veel antioxidanten en een super mooi percentage vitamine C wat bestaande pigmentvlekken opheldert en oplicht. Wat mij betreft  met stip op 1 de mooiste zonbeschermer en zomerdagcreme!"

Ben je nog niet overtuigd maar wil je wel graag een behandel advies afspraak maken. Dat kan?