arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik durf je echt te zeggen dat ik de beste anti-aging producten voor jouw huid in huis heb.

Het enige wat jij nog moet doen is aan mij advies vragen. Wil jij dat?

Huidverbetering met skincare van hannah

"Al 20 jaar in ons assortiment voor huidverbetering."

Anti aging formule met skincare van Pascaud

"Pascaud is al15 jaar een partner van ons in anti aging voor behandelingen en producten."

Huidverjonging met skincare van Dr Zein Obagi

Meest krachtige skin health en huidverjongings formule!

Huidvernieuwing met skincare van Juliette Armand

Laagdrempelige huidverbetering, huidvernieuwing en huidverjonging formule.

Cellics - natural skin architecture

Cellics is een ' all in one' huidsupplement voor huidverjonging en huidverbetering op het allerhoogste niveau.

WAT IS NU EIGENLIJK GOEDE SKIN CARE?

"Ik denk niet dat er veel hele slechte skin care is maar wel zeer slecht geadviseerde skin care. Iedere huid is verschillend en iedere huid verandert gedurende de seizoenen en heeft de daarbij behorende behoeftes. Ken jij ook dat gevoel dat je creme niet doet wat het zou moeten doen en dat je er toch veel voor hebt betaald en je deze toch maar opmaakt terwijl je eigenlijk snel meer resultaat wil? Je bent waarschijnlijk niet goed geadviseerd. En dat is niet gek. Ik kijk al 20 jaar de hele dag naar verschillende huidjes en soms verrast mij ook nog iets. Ik ken maar weinig mensen die zo veel ervaring hebben als ik en snap daarom heel goed dat jij soms de dupe wordt van niet goed geadviseerde skin care.

Wil je persoonlijk productadvies van mij? Dit kan online maar werkt het allerbeste wanneer je mij een bezoek brengt in het instituut. Kijk maar wat fijn voor je is.

'Suzan adviseerde mij de producten van ZO Obagi. Ik gebruikte al jaren wat ik dacht goede cosmetica maar nu zie ik pas echt resultaat!'

Annette

"Ik kom sinds een aantal jaren niet meer bij suzan voor behandelingen uit financieel oogpunt maar haal altijd wel mijn creme en reiniging bij haar. Hoe fijn is het dat ik daar gewoon voor binnen kan lopen."

Babs de Kok

"Mijn huid is nooit hetzelfde en het wisselt met de seizoenen wat werkt voor mijn huid. Ik krijg  bij Suzan altijd het juiste advies enik mag eerst de producten als proefje testen"

Patricia 

Onze skin care op een rijtje...

Heb jij een hannah huid?

"Heb jij nog steeds een onrustige huid? Of een huid die trekkerig , schraal, vlekkerig is en niets daarbij helpt? Een huid die niet goed geneest? Een huid die vaal is en slecht doorbloed is?

Grote kans dat ik je de producten van hannah adviseer.

En wellicht een combinatie maak met de producten van Juliette Armand (het zusje van hannah). Met deze producten kunnen we namelijk veel huidjes met bovenstaande problemen weer in topconditie brengen. Hoe dat precies werkt?

Ik ga het je precies uitleggen als ik je persoonlijk mag adviseren. Wil je dat?


Heb jij een Pascaud huid?

Begin jij de tekenen van het ouder worden te zien en is je huid verder in goede conditie? Wil je echt ervaren wat anti aging producten voor jouw huid kunnen doen? Ben je al vaak teleurgesteld in anti aging producten en geloof je er eigenlijk niet meer zo in? Waarschijnlijk ga ik je de skin care van Pascaud adviseren en laten ervaren. Anti aging skin care werkt namelijk echt wel maar...wel goed geadviseerd.

Ik vind niets fijner dan jou blij maken met een waardevol huidadvies en natuurlijk super skin care van Pascaud. 


Heb jij een Dr Zein Obagi huid?

Wil jij echt het allerbeste op het gebied van huidverjonging? Wil jij je huid met de allerbeste werkstoffen gezond maken en houden? Wil je als het ware de tijd terugdraaien en jouw huid vernieuwen, en verbeteren en duidelijk zichtbaar verjongen? Als het er zo staat zou je bijna denken dat het echt niet kan. Toch?Dat dacht ik vroeger ook maar ik ben inmiddels al jaren overtuigd van de werking van Dr Zein Obagi.

Volledig overtuigd. Mag ik jou meenemen in het summum van anti aging? 


Heb jij een CELLICS huid?

Wat is een CELLICS huid...

Eerlijk gezegd heeft (bijna) iedereen eenCELLICS huid. Waarschijnlijk heb je stress, of slaap je niet goed, of eet je niet gezond genoeg,  of drink je een wijntje te veel, of rook je een sigaretje, of beweeg en sport je te weinig? of....is het een combinatie van bovenstaande. De meeste mensen hebben vitamine tekorten en krijgen vroeg of laat te maken met de gevolgen daarvan. Wij kunnen de huid met een scan meten en zien waar je lichaam en huid behoefte aan heeft. Heel makkelijk, heel veilig en super waardevol.

En...hoe gezonder je lichaam...hoe meer je huid gaat stralen, steviger en strakker wordt en rimpels echt verminderen.  


Heb ik je nu kunnen overtuigen dat je van mij waardevol skin care advies krijgt?

"Ik was in het begin heel sceptisch over de super skin care van Suzan. Gewoon omdat ik al zo vaak teleurgesteld ben. Ik ben heel voorzichtig dingen uit gaan proberen maar ben nu voor het eerst heel blij met mijn producten."

Brit

"In het begin toen ik bij Suzan kwam was is sceptisch. Ik merkte al snel dat er een brok aan ervaring zit en vertrouw haar nu helemaal en mijn huid ziet er door het goede advies veel mooier uit."

Marlou 

"Ik werd door een vriendin getipt om skin care van Obagi te gebruiken omdat ik vroeg welke producten zij gebruikten. Ik zag namelijk dat haar huid er zo mooi uitzag. Ik gebruik het nu ook. Het is kostbaar maar het geeft wel echt heel mooi resultaat."

Some person - Company BV