arrow_drop_up arrow_drop_down

This is your main title

Van 1 januari tot 31 december je huid in topconditie!

Mag ik je heel blij maken met een uniek huidjaarplan?

"Onze persoonlijke huidjaarplannen. Omdat iedereen uniek is".

"Heb jij ook een aantal dingen die je zou willen verbeteren aan je huid? Of wil je  je huid gewoon goed in conditie houden. Wil je je acne in korte tijd weg, wil je het summum in anti aging. Iedere huid heeft ander behoeftes en ieder mens heeft andere behoeftes.

Merk je dat je veel geld uitgeeft aan behandelingen maar niet echt verder komt. Dat kan ook niet anders. In af en toe een behandeling ondergaan bereik je namelijk vaak niet het beoogde doel. Je gaat bijna geloven dat jouw huidvraag te moeilijk is.

Door een huidjaarplan te maken met ons werk je echt met een doel. Je ondergaat alleen de behandelingen die daaraan bijdragen en niets anders. In het begin van het jaar een keer samen met mij koffie of thee drinken, je doel bepalen en voor het hele jaar de behandelingen op de voor jouw gunstige tijden inplannen. De prijzen van de behandelingen worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal keren dat je bij mij een bezoek komt brengen. Geen gekke contracten hoor. Altijd opzegbaar en aan te passen. 

Mogen wij voor jou een plan maken nog tot eind 2018?

"Ik heb al jaren een huidjaarplan. handig dat ik nooit over geld hoeft te praten en toch hele fijne behandelingen krijg."


Mariska Briels

"Ik heb een hele drukke baan en vind mijn huid wel heel belangrijk. Doordat ik voor het hele jaar de afspraken heb staan ga ik ook echt en heeft het prioriteit in mijn drukke agenda"

Ingrid

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Elly

Dit zijn voorbeelden van jaarplannen. 

Zo zou jouw huid jaarplan er ook uit kunnen zien.

Huidjaarplan voor Kelly van 35

Kelly heeft door hormoonschommelingen een vette huid met af en toe een puistje. Kelly heeft een goede baan en wil er verzorgd en fris uitzien.


Wij adviseerde haar voor thuis de reiniging en peeling van dr Obagi, de atame lotion en dunnere Daily power Defence creme, een antioxidanten creme ook van dr Obagi.


Kelly heeft in haar jaarplan in de lente een bindweefselmassage met omnilux behandeling en een peeling. In de zomer een bindweefselmassage en een metatherapie behandeling. In de herfst een mini kuur van 3 peelings kort op elkaar en in de winter een bindweefselmassage met de omnilux lamp en een treatment met softlaser als heerlijk ontspannende top behandeling net voor de feestdagen.


Huidjaarplan van Karin  van 51 jaar

Karin is  een vlotte  gescheiden vrouw met tienerdochters en wil er mooi en  vitaal uit blijven zien zonder botox en fillers. Ze heeft 2 jaar geleden een kuur ondergaan met de Venus Freeze  en daarmee  een mooi resultaat gekregen .

Ze wil haar thuisproducten simpel en goed . Haar accent in de behandeling ligt  vooral op lifting en versteviging.


Wij adviseerde haar voor thuis de hannah cleansing milk, de hannah sensitive lotion , de enzym peeling en de  hannah high quality creme  als dag en de  hannah remoddeling creme voor de nacht.


Als Beauty Suplement Cellics Cell Elixer en Cell Omega.


Het jaarplan is voor haar in de lente een bindweefselmassage met Venus Freeze en een glycol peeling. In de zomer een bindweefselmassage met Venus Freeze en een metatherapy met omnilux lamp.

In de zomer een  rimpelreductie therapie behandeling en een Venus Freeze behandeling en in de winter een Bindweefselmassage met Venus Freeze en een metatherapie behandeling met een collageenvlies masker.


Huidjaarplan van Peter van 46 jaar

Peter heeft last gehad van een rode rosacea huid. Peter heeft een representatieve baan en werd onzeker over zijn huid. Nu is door goede producten, behandelingen en supplementen de huid helemaal onder controle maar hij wil dit graag ook zo houden.


Voor thuis gebruikt hij de Daily Power Defence van Dr Obagi en de reiniging van hannah en de Sunfilm van Juliette Armand.


Peter gebruikt van Cellics de voedingssuplementen Cell First en Cell Omega.

In het jaarplan staan 8 behandelingen iedere 6 weken voor huidherstel. We gebruiken Ultra Geluid om werkstoffen in te sluizen en veel herstellende serums en maskers. Peter komt altijd op vrijdag om 17.00 uur. Heerlijk na een drukke werkweek. Dat staat voor het hele jaar als vast. 


Huidjaarplan van Esther 48 jaar

Esther heeft  vroeger een vette acne huid gehad. Ze  heeft een grover huidstructuur en de huid gaat nu ook verslappen. Er komen echt wat rimpeltjes  bij de ogen  en de hals wordt slapper.

We zijn vorig jaar begonnen met een kuur met de Venus Freeze en ze wil nu ook met haar acne littekens aan de gang met de Venus Viva. 


Als thuisproducten gebruikt ze de  reiniging en peeling van dr obagi en het antitox serum en creme van juliette Armand. Als zonnebeschermer de sunfilm van `juliette Armand.


Van binnenuit gebruikt ze Celllics Cell Elixer en Cell Omega


In haar huidjaarplan staan 9 behandelingen.

In de lente  krijgt ze een Venus Freeze met bindweefselmassage en een facial Stimulating peel. In de Zomer een Rimpelreductietherapiemet Omnilux en een Venus Freeze . In de herfst  een Venus Freeze met bindweefselmassage en een metatherapy behandelingen en een glycolpeeling en in de winter 2 Venus Viva behandelingen
Ben je overtuigd en denk je dat wij voor jou ook een mooi huidjaarplan kunnen maken! Maak dan nu de gratis huidadvies en behandeladvies en productadvies afspraak