Team Suzan Oerlemans HUIDINSTITUUT

In goede handen bij ons ervaren team

Suzan Oerlemans

Trotse oprichtster van het huidinstituut en een huidfreak. Dat wil zeggen dat ze er alles aan wil doen jou huid weer te laten stralen met al haar kennis en ervaring. Suzan is specialist in huidverbetering, anti aging en celvitalitiet. Ze won in 2012 de titel schoonheidsspecialist van het jaar.

Michelle

Michelle is volledig opgeleid in alle behandelingen en is gespecialiseerd in huidverbetering en anti- aging. Haar passie is preventing aging. Al bijna 10 jaar is ze verbonden aan ons HUIDINSTITUUT en wil ze resultaat gericht werken passend bij haar cliënten.

Nanda

Nanda is met haar 20 jaar ervaring in het vak een vak freak te noemen. Natuurlijke anti aging op het hoogste niveau wil ze aanbieden en uitdragen. Heel leergierig en gepassioneerd voert zij haar vak uit.

Pien

A 3 jaar verbonden aan ons HUIDINSTITUUT is zij afgestudeerd in huidproblematiek waaronder acne. 

Vooral jeugd wil zij helpen naar een mooie huid ook doordat zij jaren lang zelf last had van een onzuivere acne huid. praktisch en behulpzaam en vanuit kennis voert zij haar specialisme uit.

Annethij

Annethij is al 12 jaar binnen het huidinstituut specialist in huidverbetering, acne, anti aging maar ook in gezondheid van binnenuit. Ze begeleidt mensen naar algemene vitaliteit door goed voedingadvies, suplementen advies en...de allerbeste behandelingen. 

arrow_drop_up arrow_drop_down