arrow_drop_up arrow_drop_down

Venus Freeze

Onze nummer 1 behandeling voor lifting en versteviging van je gezicht en je lichaam!

Unieke technologie, met direct resultaat
Heel veel tevreden clienten
Het werkt echt!


100% VEILIG

De behandeling is 100% risicovrij en geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

Mmmmmmm..., heerlijk!

Een heerlijke behandeling die aanvoelt als een hotstonemassage.

Voor gelaat en lichaam


Geen hersteltijd

Na de behandeling ziet je huid er top uit. Gelift en verstevigd!

Voor een strak gelaat, en lichaam

Geeft cellulite vermindering en huidverstrakking

Bewezen resultaat

Studies bewijzen resultaat!

Als jij zegt mijn huid wordt slapper zeg ik: 

VENUS FREEZE!

"vijf jaar geleden zijn we met de Venus Freeze of MP2 technologie gaan werken omdat het zorgt voor lifting en versteviging. Ik zag namelijk dat hier veel vraag naar was.  Je kaakcontour wordt slapper, je ogen staan vermoeid, je hals krijgt rimpels en als je aan je huid voelt, voel je veel minder volume wanneer je huid ouder wordt.

Inmiddels hebben we heel veel mensen blij kunnen maken met een kuur van de Venus Freeze en combineren we de behandelingen vaak met rimpelreductie therapie en bindweefselmassage voor nog mooier resultaat. Ik kan de Venus Freeze echt niet meer wegdenken. We hebben inmiddels zelfs 2 systemen.

Naast gelaatsbehandelingen kunnen we met het systeem ook lichaamsbehandelingen uitvoeren voor plaatselijke contourverbetering omdat de warmte vetcellen aanpakt en je blijvend vetvermindering krijgt. Cellulite, verslapping op de armen, love handels zijn voorbeelden waar we mooi resultaat behalen.

Venus Freeze, inmiddels onze meest uitgevoerde behandeling! 

Zie jij ook dat je huid volume verliest en slapper wordt? Plan direct een Venus Freeze+ behandeling in. "

"vijf jaar geleden direct begonnen aan een kuur met de Venus Freeze en onderga sindsdien iedere 8 weken een behandeling. Ik voel aan mijn huid dat deze veel steviger is."

Moniek 

" Ik zie nu zie iedere keer dat ik een Venus Freeze behandeling heb gehad dat ik er weer tegen kan".Esther 

"Als is een leuk feest of iets belangrijks heb laat ik de dag van te voren een Venus Freeze behandeling doen"


Annelies 

De Venus Freeze belooft...

Zo werkt de Venus Freeze!


Resultaat!

"Na 20 jaar ervaring in huidverbetering kies ik in mijn instituut de behandelingen die jou echt blij maken en die echt resultaat geven. Als jij dat gevoel kent na een schoonheidsbehandeling dat je er even mooi uitziet maar een dag later al weer geen verschil ziet of nu eindelijk eens echt wil gaan werken aan langdurige huidverjonging? Dan is de Venus Freeze een echte beleving. Ik combineer de behandeling vaak met rimpelreductietherapie en bindweefselmassage zodat iedere huidlaag aangepakt wordt en energie krijgt. We beginnen vaak met een kuur en stappen daarna over op een onderhoud van 4 keer per jaar. Op die manier geven we de huid de maximale prikkel collageen aan te blijven maken. Het allerbelangrijkste in de strijd tegen huidveroudering. Klaar voor langdurige huidverjonging?


Meer collageen, beter collageen en . . . langdurig meer aanmaak van collageen en lipolyse!

"De Venus Freeze combineert de nieuwe krachtige MP2 technologie van multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen. De MP2 technologie zorgt voor gelijkmatige warmte in de huid waardoor de huid nieuw collageen aan gaat maken. De magnetische pulsen zorgen niet alleen voor nog meer collageenaanmaak, het zorgt ook voor meer aanmaak van fibroblasten. Dat zijn de fabriekjes in de huid die collageen produceren. Hierdoor dus meer aanmaak van collageen, betere aanmaak en langdurige aanmaak!  Ook zorgt het voor snelle aanmaak van meer bloedvaten. Dus ook heel geschikt voor donkere kringen bij de ogen een een frisse gezonde huid. En dan nog de lokale lypolise (vetafbraak) in de huid. Ik zei het toch...ons wondertje."De Venus Freeze in je huidjaarplan

"Wil jij je huid nu echt in topconditie maken met de beste methodes? Begint je huid te verslappen en verliest hij volume?  Dan hoort de Venus Freeze zeker ook in je huidjaarplan. Dat is je lange termijn oplossing voor jouw specifieke huidwensen. Ik maak graag een persoonlijk plan voor je om zo het beste uit je huid te halen. Graag denken wij met je mee om jouw huid in topconditie brengen? "


Wil je alleen kennismaken en advies over de mogelijkheden? Dat kan!

"mijn ogen zijn echt mijn zwakke plek en hier begint het volumeverlies echt op te vallen. Om dit tegen te gaan heb ik in mijn jaarplan speciale oogbehandelingen met de Venus Freeze. Werkt goed"

Wendy 

"Ik heb al jaren bij Suzan een huid jaarplannig en na de kuur met de Venus Freeze hebben we ook de onderhoudsbehandelingen ingepland. Ik wil mooi natuurlijk oud worden. Dus."

Annette 

"Ik heb al jaren geleden mijn kuur Venus Freeze ondergaan. Ik heb daardoor echt gemerkt dat mijn huid minder snel veroudert."Louise