arrow_drop_up arrow_drop_down

Venus Viva

Nieuwe technologie voor een gladde huid!

acne littekens
grove poriën
rimpels

100% veilig

Radiofrequentie wordt al vele jaren als veilige en effectieve technologie ingezet

Vrijwel pijnloos

Door de revolutionaire nano fractional technologie is de behandeling comfortabel

Geen vervelende herstelperiode

De herstelperiode van de huid is afhankelijk van de intensiteit maar niet langer dan een paar dagen.

Kan ook op een donkere huid

Doordat de opperhuid intact blijft is het ook veilig voor een donkere huid

Ook geschikt voor de hals en decolleté

Geeft verfijning op rimpels en versteviging

Geeft ook huidverstrakking

Door de warmteontwikkeling vormt de huid nieuw collageen en dus huidversteviging!

De Venus Viva FirmFX behandeling

"Een nieuwe behandeling bij ons is de Venus Viva behandeling. Wat ik zo mooi vind is dat het zeer resultaat gericht is voor pigmentvlekken, littekens en rimpels. Iets waar je door vroegere acne, een vette huid en zonschade vaak last van kan krijgen. 

Het kan ingezet worden als behandeling in je jaarplan om je huid fris en gezond te maken en houden of voor een belangrijk feest of bruiloft om de huid een boost te geven maar kan ook ingezet worden in een kuur voor je acne littekens en diepere rimpels.

Heb je een huid met verslapping en rimpels, dan kunnen we ook een hele mooie kuur samenstellen met de Venus Viva en Venus Freeze. 

Ik zeg dat ik in mijn huidinstituut de meest geavanceerde technieken gebruik voor huidverbetering en echt resultaat. De Venus Viva is er absoluut een van"


                                                                                                                      Suzan Oerlemans

"Nadat Suzan en Annethij mijn acne onder controle hebben gekregen, kom ik nu ook van mijn vervelende littekens af. De enige behandeling die daar echt iets aan heeft gedaan"


Nancy 

"Ik heb de Venus Viva behandeling bij Suzan laten doen omdat ik mijn huid mooi wil houden en geen botox en fillers wil. Ik zag al resultaat na een behandeling!"


Gody 

"Naast dat ik af en toe een filler laat zetten in mijn bovenlip voor die vervelende lijntjes ben ik blij met het verstrakkende huideffect van de venus viva"


Desy

Waarom wij voor jou de Venus Viva behandeling doen

Blijvend resultaat!?

"Doordat de energie in de lederhuid wordt afgegeven (daar waar rimpels, littekes en porien worden gevormd) vormen zich daar nieuwe cellen, nieuw collageen en nieuw elastine en krijg je een duurzaam resultaat. Dit verbeteringsproces in de huid na de behandeling gaat zelfs nog maanden door. De reden dat een losse behandeling ook al echt verschil kan maken." Hoe maakt de behandeling jouw huid glad? 

Dit filmpje laat zien hoe de Venus Viva behandeling werkt.

Voor de technici onder ons.....

"Wist je dat de Venus Viva ontwikkeld is door ingenieurs die over de hele wereld anti aging apparatuur hebben ontwikkeld en hiermee alle super technieken bij elkaar hebben gebracht? Het neusje van de zalm....zullen we maar zeggen. De Venus Viva werkt met revolutionaire  Nano Fractional Radio Frequentie RF technologie. Dit zorgt voor warmte in de lederhuid en geeft dus geen irritatie op de opperhuid. Hierdoor krijg je meer collageen en collageenaanmaak en beter collageen!  De Smartscan tecnologie zorgt voor minimale pijnbeleving

Allemaal hypermoderne technieken waar we heel blij van worden!"


De juiste oplossing 

"Ik wil met de behandelingen die we uitvoeren echt verschil maken. Jou laten ervaren dat we je huid kunnen verbeteren, vernieuwen en verjongen. Jouw huid weer in topconditie brengen. Met echt het allerbeste wat er bestaat. De Venus Viva is in dit geheel een toppertje. Mag ik je hierin adviseren en je heel blij maken?"


Ben je nog niet helemaal overtuigd maar wil je wel graag een gratis behandel advies afspraak. Dat kan!

"In mijn jaarplan zitten 2 venus viva behandelingen. Verder heb ik 4 venus freeze behandelingen en 2 metatherapie behandelingen."

Moniek 

"Ik ga beginnen met een kuur Venus Viva behandelingen. Ik heb ernstige acne gehad en wil eindelijk van mijn littekens af!"

Susan van Reijmersdaal

"Mijn huid is altijd vet en heeft een grove structuur. Ik gebruik de producten van dr Obagi en dit helpt heel goed oppervlakkig. De poriestructuur is al veel minder. Ik hoop dat mijn structuur nog minder gaat worden met de Venus Viva behandelingen die ik ingepland heb."

Sandra