Nieuw!!!

Het SO|me  concept


Ontstaan uit 20 jaar huidexpertise

Omdat ik vind dat onze behandelingen voor jou exact moeten kloppen bij jou en jouw huid!

Uniek in Nederland

Unieke intake

Voor jouw huid

Het allerbeste

über persoonlijk

Voor lange termijn

Ontstaan uit 20 jaar

Gebaseerd op jou

Zonder vragen

En ineens wist ik... het kan anders...Beter!

Al 20 jaar behandel ik in mijn huidinstituut mannen en vrouwen die uniek zijn maar een ding willen. Hun huid op korte en op lange termijn goed in conditie brengen en houden. Hierin kunnen wij als instituut een grote rol spelen in advies, behandelingen en een perfect skin care protocol voor thuis. 

Toch vond ik de laatste jaren dat het beter moest kunnen. Persoonlijker! Nog meer gebaseerd op de persoon. Ik ben na gaan denken, gaan creëren, gaan ontwikkelen en ben tot een ongelooflijk uniek systeem gekomen.  Hyper modern. Uniek in Nederland! Samen met mijn team zijn we het SO|me gaan ontwikkelen. Het werd tijd!

En hier staan we. Het nieuwe systeem is klaar.

Wij presenteren jou HUIDEXPERTISE anno 2021!


Lieve groet Suzan Oerlemans en team


SO|me concept

Welkom in ons mooie, sfeervolle HUIDINSTITUUT

informatie uit unieke huidmetingen

Gebruik van speciaal ontwikkelde SKIN Intake

Unieke persoonlijke behandeling

voor jouw huid en jouw wensen

SO|me SKIN INTAKE

Yes, dit is fantastisch!

Wil jij praten tijdens een gezichtsbehandeling of wil jij in rust behandeld worden? Wil jij behandeld worden met natuurlijke skin care? Welk cijfer geef jij aan je huid en hoe graag wil jij van je huidprobleem af? 

Om inzicht te krijgen ontwikkelde wij als instituut een unieke digitale intake genaamd SKIN Intake waarbij jij èn de specialisten jouw wensen en jouw huidbeeld vastleggen.

Het resultaat: Alle informatie van jou en jouw huid veilig en direct zichtbaar in een speciaal ontwikkeld dashboard. Zo sta jij en jouw wensen de gehele behandeling centraal.


So|me GET INSIGHT

Een huid heeft een buiten en een binnenkant. Om inzicht te krijgen in jou en jouw huid van twee kanten belicht maken we gebruik van de revolutionaire collageen scan en de Observe. Deze twee innovaties geven de inzichten die wij als huidexperts nodig hebben het beste behandeladvies, de beste behandelingen, de beste skin care en suppletie te adviseren. Wij laten niets aan het toeval over. 


So|me We have a plan

En zo ontstaat er een behandelplan speciaal voor jou, voor jouw wensen en voor jouw huid.

Volledig op maat en gepersonaliseerd. Dit kan heel basic zijn of geheel ingenieus omdat wij op jouw wensen kunnen baseren. Heerlijk toch?

En dan eindelijk... de SO|me Perfect Treatment

Na de SKIN Intake, de metingen en scans en het akkoord geven van het behandelplan gaan we jouw huid weer in conditie brengen. Je gaat ervaren wat huidverbetering gebaseerd op inzicht betekent. In dé behandeling maken we gebruik van deel behandelingen omdat wij geloven dat dit de meest krachtige vormen zijn van resultaatgerichte technieken. Het zijn combinaties van manuele bindweefselmassages, icoone laser technieken, venus freeze technologie en nog veel meer, kloppend bij jouw wensen en jouw huid.

Ervaar wat huidexpertise anno 2021 voor jou en jouw huid gaat betekenen!


Overtuigd? Start vandaag nog!

Dit zeggen onze gasten over ons nieuwe concept

Voor mij is een gezichtsbehandeling totale rust en niets zeggen. Door het So|me concept hoeft ik dit nooit meer te vertellen en kan ik eindelijk gewoon genieten en krijg ik het advies via de mail.

Shirley

Dat de binnenkant van mijn huid liet zien dat er bepaalde tekorten in mijn huid van binnen aangevuld konden worden en ik anders van buitenaf minder resultaat zou behalen was een eye opener. Dit team is ongelooflijk kundig!

Roel

Dit team geeft mij geen goede behandeling, nee zij nemen mijn huid serieus om van binnen en van buitenaf zo lang mogelijk mooi en vitaal te houden. Dit is wat ik zocht!

Anne